Grote ambities bij Standard: “Maar geen Real Madrid”


Grote ambities bij Standard:

01 Juli 2017 13:53
© PhotoNews

Zowel sportief als extra-sportief heeft Standard een bijzonder donker seizoen achter de rug. Met de aanstelling van de vurige Ricardo Sa Pinto als nieuwe coach hoopt men binnen de club echter op een ommekeer. Voorzitter Bruno Venanzi heeft er alvast vertrouwen in.

Zo is de doelstelling bij de Rouches erg duidelijk: PO I is een must. “Het rapport van de voorbije twee jaren is maar middelmatig. We eindigden twee seizoenen op rij in Play-off II, maar ik zeg toch middelmatig omdat we in 2016 wel de Beker van België hebben gewonnen. Maar we willen nu elk jaar strijden in Play-Off I en een keer om de twee jaar in de top drie eindigen. Het doel is Standard doen klimmen in de Belgische en de Europese hiërarchie.”

En op termijn wil Venanzi ook het algemene niveau van de Jupiler Pro League mee omhoog trekken. “We hopen niet om te kunnen wedijveren met Real Madrid, maar als je kijkt naar de progressie van enkele Franse clubs, dan moet het ook mogelijk zijn om het niveau van de Belgische competitie omhoog te tillen”, klonk het bij La Dernière Heure.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s