‘Standard-middenvelder heeft signaal begrepen: transfer naar Italië bijna rond’


'Standard-middenvelder heeft signaal begrepen: transfer naar Italië bijna rond'

dinsdag 4 juli 2017 om 21:16
Ibrahima Cissé kreeg vorige week van zijn club Standard te horen dat hij niet in de plannen past van nieuwe trainer Ricardo Sa Pinto. De verdedigende middenvelder bleef niet bij de pakken zitten en ging meteen op zoek naar een nieuwe club. Die heeft Cissé ondertussen gevonden in Italië.

Volgens Mediagol trekt de 23-jarige Belg naar Palermo. Die ploeg degradeerde afgelopen seizoen uit de Italiaanse eerste klasse, waardoor Cissé meteen zal moeten knokken voor promotie naar de Serie A. De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van Standard, maar vertrok in 2014 naar KV Mechelen, waar hij helemaal ontbolsterde. Twee seizoenen later haalde Standard hem al terug naar Sclessin, maar dat werd geen succes.

Palermo staat vooral bekend omwille van zijn excentrieke ex-voorzitter Maurizio Zamparini, die erom bekend stond graag van coach te wisselen. In zijn ambtsperiode (2002-2017) passeerden bijna veertig trainers de revue. Ondertussen is de club in handen van de Amerikaans-Italiaanse ondernemer Paul Baccaglini, die enkele maanden geleden de fakkel overnam van Zamparini.

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s