OFFICIEEL: Standard heeft spektakeltransfer beet


OFFICIEEL: Standard heeft spektakeltransfer beet

09 Juli 2017 21:01
© PhotoNews

Standard heeft deze zomer nog niet zoveel transfers gedaan als Club Brugge, AA Gent of Anderlecht, maar de transfers die het deed waren hoogst opmerkelijk. Sebastien Pocognoli en Paul-José Mpoku werden terug naar Sclessin gehaald en nu realiseerden de Luikenaars opnieuw een spectaculaire transfer.

De komst van Guillermo Ochoa werd immers geofficialiseerd. De Mexicaanse doelman maakte vooral furore op het WK 2014, waar hij met enkele spectaculaire reddingen uitgroeide tot één van de sensaties van het toernooi. Het voorbije seizoen was hij actief bij Granada, waarmee hij uit de Primera Division degradeerde.

“Guillermo is een uiterst spectaculaire doelman en heeft een ruime internationale ervaring, enerzijds op clubniveau in de Mexicaanse competitie, in de Ligue 1 in Frankrijk en in de Spaanse competitie bij Malage CF, anderzijds met de nationale ploeg. In 2014 speelde hij een uitstekend WK. Guillermo is klaar voor een nieuwe uitdaging en zal zeker een meerwaarde betekenen voor onze groep”, reageert technisch directeur Olivier Renard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s