Standard doet uitstekende zaak: “Wordt beste van België”


Standard doet uitstekende zaak:

11 Juli 2017 12:55
© PhotoNews

Standard maakte indruk met de terugkeer van Sebastien Pocognoli en Paul-José Mpoku, maar de komst van Guillermo Ochoa mag pas echt een transferstunt genoemd worden. De nationale doelman van Mexico leek in het verleden meermaals op weg naar een absolute topclub. Dat hij nu ‘slechts’ bij Standard zit, wordt in zijn geboorteland dan ook op de nodige kritiek onthaald.

De Rouches kunnen echter niet anders dan zich in de handen te wrijven. “Wees gerust: Standard doet een goede zaak, Ochoa is een geweldige speler. Volgens mij wordt hij de beste keeper in de Belgische competitie”, zegt de Spaanse journalist Marcos Garcia Parajón tegenover Het Laatste Nieuws.

Het was de Nederlander Leo Beenhakker die Ochoa op 18-jarige leeftijd lanceerde en ook hij is onder de indruk. “Hij was achttien… Zijn debuut was indrukwekkend. In een vol Aztekenstadion – waar 120.000 fans naar hem stonden te kijken – deed hij gewoon wat hij moest doen. Klasse. Ik ben trots op Ochoa, op de carrière die hij bij mekaar gespeeld heeft.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s