Hoe nationale held Ochoa bij Standard belandde


Hoe nationale held Ochoa bij Standard belandde

© PhotoNews

15 Juli 2017 08:38 – De Jupiler Pro League is een attractie rijker en daar mag het dit keer Standard voor danken. De Rouches haalden immers niemand minder dan Guillermo Ochoa in huis. Dat deze Mexicaanse cultheld, die internationaal toch al naam heeft gemaakt, nu voor Luik kiest, is best wel opmerkelijk.


En blijkbaar waren de Luikenaars al veel langer bezig met de krullenbol. “Het eerste contract dateert van ongeveer een maand geleden. Ik speelde oefenduels, WK-kwalificatiewedstrijden en trok vervolgens de Confederations Cup. Met al die matchen was het niet makkelijk om het contact met Standard te onderhouden. Ik sprak met de coach, voorzitter Venanzi en technisch directeur Renard. Ze hebben me de nodige tijd gegeven om te beslissen. Hun project wist me uiteindelijk te overtuigen”, klonk het in Het Belang van Limburg.

In eigen land stellen heel wat kenners en analisten dat Standard eigenlijk te min is voor een keeper als Ochoa. Maar daar is hij het zelf totaal niet mee eens. “Het klopt dat je in Mexico tegenwoordig grof geld kan verdienen. Niet alleen mijn ex-club América betaalt er uitstekend. Maar wat mij betreft wordt het beste voetbal in Europa gespeeld. En dat wil ik beleven. Dromen zijn belangrijker dan geld.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s