Aanvallers in overvloed, Belfodil nog niet vertrokken, … Heeft Raman nog een toekomst bij Standard?


door Redactie
Datum 18 juli 2017 11:40

4 reacties

Heeft Benito Raman nog een toekomst bij Standard?

Aanvallers in overvloed, Belfodil nog niet vertrokken, ... Heeft Raman nog een toekomst bij Standard?

Met het begin van de competitie in aantocht begint de typeploeg van de Rouches zich stilaan te vormen. Maar voor Benito Raman is er in de huidige samenstelling zelfs geen plaats bij de achttienkoppige selectie. Vindt hij deze zomer een oplossing?

Met zijn vrij atypische speelstijl als schaduwspits beleefde Raman een wisselvallig eerste seizoen bij Standard, dat eindigde op een slechte noot. Hij was gefrustreerd omdat hij op de flanken moest spelen, waar hij niet het best tot zijn recht komt, en werd wat achtergelaten door tussentijdse coach José Jeunechamps.

Er waren al vragen over zijn toekomst en die twijfel is er nog steeds. Tegen Lens moest Raman toekijken vanop de tribune hoe concurrenten als Mpoku, Dossevi (die klaar lijkt voor een mooi seizoen), Edmilson en Ndongala het deden. De matchen daarvoor waren zijn speelminuten ook al serieus verminderd.

Het is toch wel opvallend dat Raman niet benut wordt bij dit Standard. In de nieuwe 4-4-2 kan zijn explosiviteit en snelheid een gevaarlijk wapen zijn voor Sa Pinto. Toch zijn het Emond en Mmaee die achter Sa en Belfodil plaatsnemen.

Belfodil kan nog vertrekken, maar wanneer? Als Raman – die bekend is om zijn impulsieve kant – nog hoopt om zich te bewijzen bij Standard, zal hij toch erg geduldig moeten zijn. Er is hoe dan ook geen twijfel dat hij en zijn entourage op zoek zijn naar een oplossing.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s