Dossevi leeft op revanche: “Kan een van de besten worden hier”


Dossevi leeft op revanche: "Kan een van de besten worden hier" Dossevi leeft op revanche: "Kan een van de besten worden hier"

Matthieu Dossevi werd eerder aan een vertrek vanop Sclessin gelinkt, maar de speler ziet het alsnog zitten om te blijven. En hij heeft zin.

Matthieu Dossevi werkte keihard op stage en wil zowel individueel als met het team knallen het komende seizoen: “De groep zit goed, zowel mentaal als fysiek. We hebben allemaal zin om te laten zien dat we beter kunnen dan vorig seizoen. We mogen het niet vergeten, maar we willen er een punt achter zetten.”

“Het wordt onze grootste kracht dit seizoen. We hebben een shitseizoen gehad, maar met al de spelers die er nu nog zijn willen we dat helemaal omdraaien”, klonk het bij Standard TV. “Er is ook een nieuwe staf die frisheid zal brengen, een nieuwe mentaliteit en een nieuwe manier van spelen. De aanwinsten laten een nieuwe wind blazen doorheen de ploeg.”

“Ik wil me toch wel een beetje revancheren momenteel en ik wil op mijn beste niveau terugkomen. Als ik goed in mijn vel en in mijn hoofd zit, weet ik dat ik hier een van de beteren kan zijn. Nu moet ik dat laten zien, ik heb er zin in. Er is hier nog iets te laten zien, ik wil hier dan ook graag blijven – al weet je in voetbal nooit.”

https://www.voetbalkrant.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s