Eentje dat de fans van Standard graag gaan zien? “Wil altijd de bal veroveren, als ik dan geel pak trek ik me dat niet aan”


 

Standard heeft Uche Henry Agbo weggeplukt bij Watford, die wil er vol voor gaan

Eentje dat de fans van Standard graag gaan zien? "Wil altijd de bal veroveren, als ik dan geel pak trek ik me dat niet aan"
Foto: © Standard

Standard pikte vorige week Uche Henry Agbo weg uit de Premier League. De middenvelder is polyvalent, maar heeft vooral heel veel passie. Dat gaan ze bij de Rouches – en zeker de fans – misschien wel graag zien.

De 21-jarige Agbo komt over van de Premier League-club Watford, dat hem vorig seizoen uitleende aan het Spaanse Granada. De technische staf van Standard was meteen in de wolken.

Ik wil er altijd voor gaan

Op de stage in Nederland werd Agbo ondertussen ook voorgesteld, met de glimlach. “Ik voel me hier al helemaal thuis, ik ben goed opgevangen door mijn black brothers”, aldus de middenvelder tegen Het Laatste Nieuws.

Dat hij heel wat kaarten pakt, deert hem niet: “Ik trek me dat niet aan, ik wil altijd de bal veroveren. Ik ga er altijd helemaal voor”, is de Nigeriaan duidelijk over wat zijn ambities de komende maanden zijn bij Standard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s