Bossie duidt seizoenssmaakmaker aan: “Zo heb je ballen”


Bossie duidt seizoenssmaakmaker aan:

26 Juli 2017 17:38 Foto: © PhotoNews


Titelverdediger RSC Anderlecht wordt bij aanvang van het nieuwe seizoen bestempeld als de grote favoriet om zichzelf op te volgen. Achter heel wat, potentiële, concurrenten staat momenteel echter nog een vraagteken. Hoe herpakt Standard zich bijvoorbeeld na een wederom dramatisch seizoen?


De Rouches deden in ieder geval enkele opmerkelijke transfers, maar ex-coach Jan Boskamp is niet helemaal overtuigd. “Zo’n Mpoku is niet geslaagd in het buitenland en zijn vertrek twee jaar geleden bracht heel wat gezeik met zich mee. Nu moet hij opeens de pannen van het dak voor je gaan spelen? Ook over Ochoa heb ik mijn twijfels. Ik heb hem vorig jaar bij Granada vaak in de fout zien gaan”, zegt de Nederlander in Het Belang van Limburg.

Toch speelt er volgens Bossie een mogelijke seizoenssmaakmaker op Sclessin. “Vorig jaar had Mathieu Dossevi een minder seizoen, nu toont hij in de voorbereiding opnieuw zijn oude vorm. Hij is een topspeler en ook een persoonlijkheid. In de chaos rond het ontslag van Yannick Ferrera durfde hij zich als een van de weinigen uitspreken. Dan heb je ballen.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s