Standard heeft weinig tijd om te genieten: “Spelen nog verschillende finales voor de bekerfinale”Foto: © photonews 10 februari 2018 08:59Een bescheiden feestje in Jan Breydel om de kwalificatie voor de bekerfinale te vieren, meer zat er voor Standard niet in gisteravond. De Rouches moeten immers alweer de blik richten op de strijd om play-off 1. Rechtsback Collins Fai is er alvast helemaal klaar voor.

De kleine explosieve Kameroener stond vandaag samen met zijn coach Ricardo Sá Pinto de pers te woord met het oog op de de volgende (competitie)opdracht tegen Moeskroen. Een Waalse derby, altijd een beetje ‘tricky’. Fai beseft dat puntenverlies op Sclessin uit den boze is. Enkel winnen, is goed genoeg.

Enorme progressie

“We spelen nog verschillende finales voor de eigenlijke bekerfinale. We willen absoluut tonen dat we het verdienen om naar play-off 1 te gaan en alle spelers zullen het maximum geven omdat doel te bereiken. Dit team heeft enorm veel progressie geboekt. Zo scoren we bijvoorbeeld meer omdat onze aanvallers boordevol vertrouwen zitten”, klinkt het bij Fai.

“Het geluk staat ook eindelijk aan onze kant. Het is nu aan ons om op dit elan door te gaan en hard te blijven werken. Dat we in de bekerfinale staan, is trouwens een goeie zaak voor de club. Voor mij wordt het mijn tweede bekerfinale met Standard. Ik heb alvast goeie herinneringen overgehouden aan de finale van twee jaar geleden.”

belgiumsoccer

Jupiler Pro League \\ Standard \\ Moeskroen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s