Zoveel strijkt Standard op voor Raman (en ook Gent doet goede zaak)


Woensdag 21 maart 2018

Zoveel strijkt Standard op voor Raman (en ook Gent doet goede zaak)

Dinsdag maakten Standard en Fortuna Düsseldorf bekend dat Benito Raman eerstgenoemde club inruilt voor de tweede. De 23-jarige aanvaller voelt zich goed in Duitse tweede klasse en ligt op koers om naar de Bundesliga te promoveren. Maar hoeveel moest Düsseldorf nu precies ophoesten voor Raman?

La Dernière Heure weet dat de Duitsers in totaal 900.000 euro overmaakten op de bankrekening van Standard. In januari betaalde Düsseldorf een eerste schijf van 250.000 euro om de uitleenbeurt van Raman te verlengen en nu volgde nog eens een bedrag van 650.000 euro om de spits definitief vast te leggen.

In totaal verdient Standard dus 900.000 euro aan de verkoop van Raman, al moet het van die totale som wel 150.000 euro overmaken op de bankrekening van AA Gent. De vorige werkgever liet dat contractueel opnemen in de deal die het inde zomer van 2016 sloot met De Rouches. Toen betaalde Standard overigens 800.000 euro aan Gent.

Contract tot 2022

Raman zette bij Düsseldorf zijn handtekening onder een overeenkomst tot de zomer van 2022. Onze landgenoot vond dit seizoen negen de keer de weg naar doel in 21 wedstrijden. Volgend seizoen hoopt hij met Düsseldorf, comfortabel aan de leiding in de Duitse tweede klasse, de Bundesliga te bestormen.

voetbal24

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s