Preud’homme of Sa Pinto: Standard-preses dropt enorme hint


Foto: Preud'homme of Sa Pinto: Standard-preses dropt enorme hint
Foto: © PhotoNews

Beslag leggen op de titel bleek dan toch van het goede teveel, maar Standard heeft zondag wel aan een punt voldoende om tweede te worden. In dat geval kunnen de Rouches, die ook al de beker op zak staken, terugblikken op een meer dan geslaagd seizoen. En toch lijken de dagen van coach Ricardo Sa Pinto geteld.

Het bestuur, met name voorzitter Bruno Venanzi, flirt immers al een tijdje met Michel Preud’homme. Begrijpelijk na een matige eerste seizoenshelft waarin Sa Pinto meermaals over de schreef ging, maar een bizarre keuze gezien de huidige situatie. Uitsluitsel over de nieuwe trainer werd nog niet gegeven, tenminste nog niet officieel. Want op een bijeenkomst van supporters organisatie Famille des Rouches, dropte Venanzi een grote hint.

Zo heeft het er alle schijn van dat de keuze toch op Preud’homme is gevallen. “Het einde van het seizoen nadert en we willen snel onze keuze maken. Bepaalde supporters zullen onze beslissing misschien bizar vinden, maar we kiezen vooral voor de lange termijn. In ieder geval zal onze trainer er zijn wanneer de trainingen op 18 juni hervatten”, klonk het bij L’Avenir.

voetbalnieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s