Standard neemt opmerkelijke beslissing over aankoopoptie Carcela


Woensdag 16 mei 2018 – 10:27

Standard neemt opmerkelijke beslissing over aankoopoptie Carcela

Sclessin kon sinds januari duimen en vingers aflikken bij de acties van ene Mehdi Carcela. Het mag dan ook niet verbazen dat Standard hem volgend seizoen nog wil zien swingen in Luik. Dit seizoen bracht hij Standard op enkele maanden tijd al dicht bij de titel.

Standard huurt Carcela van Granada en heeft ook een aankoopoptie. Die zou 2,5 miljoen euro bedragen, geen al te hoog bedrag voor een speler met zijn kwaliteiten. Toch is de zaak nog steeds niet in orde en de fans beginnen zich dan ook wat zorgen te maken.

Volgens La DH heeft Venanzi nu gezegd waarom Carcela nog steeds geen spelers is van Standard. De Luikenaars zouden onderhandelen over de aankoopoptie, die ze nog proberen te drukken in prijs. Standard hoopt zo Carcela voor nog minder definitief naar Luik te halen.

Carcela wil blijven

Carcela wil blijven, maar denkt wel dat Standard die 2,5 miljoen zal moeten betalen. Dat vertelde hij eerder. “Standard zal moeten betalen, maar ik denk dat we tot een vergelijk kunnen komen. Ik voel me alleszins goed hier. Maar eerst zijn er andere prioriteiten.”

voetbal24

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s