Gerets baalt na mooie carrière: “Daar geen trainer geweest”


Foto: Gerets baalt na mooie carrière:
Foto: © PhotoNews

eric Gerets kende een prachtige carrière als trainer en momenteel komt er geen Belgische trainer, ook Michel Preud’homme en Hein Vanhaezebrouck niet, nog maar aan de enkels van de trainer op rust.

De Limburger was aan de slag bij Club Luik, Lierse SK, Club Brugge, PSV, Kaiserslautern, Wolfsburg, Galatasaray, Marseille, Al-Hilal, Marokko, Lekhwiya en Al Jazira. Hij won zeven landstitels (bij Lierse, Club Brugge, PSV, Galatasaray, Lekhwiya en Al Hilal), één Belgische supercup, één Nederlandse beker en supercup en één beker in Saudi-Arabië en Qatar. In Humo blikt hij tevreden terug.

“Ik ben tevreden, maar ik ben geen trainer geweest van Bayern München, Barcelona of Real Madrid. Toch ben ik ontzettend trots. Ik ben overal met veel plezier naartoe gegaan en ik kan er nog altijd terugkeren. Dat is het mooiste: dat je overal welkom blijft. Als ik volgende week een wedstrijd in Qatar of Marseille wil bijwonen, liggen mijn tickets de volgende dag al klaar. In Marseille en Saudi-Arabië ben ik vorig jaar nog geweest. Wedstrijdje kijken, de voorzitter goeiedag zeggen.”

voetbalnieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s