Standard of Oostende? ‘Zinho Vanheusden definitief op weg naar deze club’


Dinsdag 19 juni 2018 – 08:36

Standard of Oostende? 'Zinho Vanheusden definitief op weg naar deze club'

Zinho Vanheusden werd tijdens het tweede deel van het voorbije seizoen verhuurd aan Standard, maar daar kwam de beloftevolle verdediger amper één keer aan spelen toe. Heel wat clubs trekken aan de mouw van Vanheusden, maar het is Internazionale dat nu lijkt te beslissen over de toekomst van de Belg.

Aanvankelijk leek de bal in het kamp van Vanheusden te liggen, maar na een weinig succesvolle uitleenbeurt aan Standard wil Inter zich meer met de zaken bemoeien. In Milaan geloven ze hard in de nog steeds maar 18-jarige verdediger, maar die moet dan wel ergens aan spelen toekomen.

Serie A lonkt

Standard, KV Oostende en ook enkele Nederlandse clubs maakten de voorbije dagen en weken jacht op Vanheusden, maar bij Inter zien ze de toekomst van hun talent anders. Volgens La Capitale zal de Italiaanse topclub Vanheusden een seizoen verhuren aan reeksgenoot Sassuolo.

Slecht nieuws voor Standard en Oostende, want beide clubs zagen in Vanheusden een interessante aanwinst én een potentiële basisspeler voor tijdens de volgende jaargang in de Jupiler Pro League.

voetbal24

Plaats een reactie