Tien jaar later speelt Gianni Bruno toch op Sclessin: “Als jonge snaak heb ik mijn vader de oren van het hoofd gezaagd om naar de Rouches te mogen gaan”


 

Luikenaar Gianni Bruno (Cercle Brugge) zit op hete kolen voor duel tegen Standard

Tien jaar later speelt Gianni Bruno toch op Sclessin: "Als jonge snaak heb ik mijn vader de oren van het hoofd gezaagd om naar de Rouches te mogen gaan"

Gianni Bruno (26) zit op hete kolen om terug te keren naar zijn ‘thuis’. De aanvaller zette Cercle Brugge afgelopen weekend op weg naar een zege met twee snelle goals en keek achteraf al uit naar het duel met Standard.

Na minder dan tien minuten stond Cercle al op een dubbele voorsprong tegen Lokeren. “De zege was zeker en vast verdiend. Zo snel tweemaal scoren, ik kan me niet herinneren dat het me ooit al lukte”, sprak Gianni Bruno achteraf.

Een beetje thuiskomen

Na een knappe 4 op 6 gaat de promovendus zaterdag naar Sclessin en dat wordt ongetwijfeld een speciale wedstrijd voor Luikenaar Bruno. Hij speelde in de jeugd van Standard en had er zelfs een profcontract klaarliggen, maar koos uiteindelijk voor een buitenlands avontuur.

“Als jonge snaak heb ik mijn vader de oren van het hoofd gezaagd om van FC Luik naar de Rouches te mogen overstappen. Naast Carcela werd ook Cavanda er één van mijn eerste maatjes”, zei hij daarover.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s