Preud’homme krijgt belangrijke tip: “Op die positie misten ze iemand”


Foto: Preud'homme krijgt belangrijke tip:
Foto: © PhotoNews

Standard neemt het zaterdag in zijn derde competitiewedstrijd van het seizoen in eigen huis op tegen Cercle Brugge. Die partij raakt wat ondergesneeuwd door de belangrijke confrontatie in de Champions League met Ajax, waarvan de terugwedstrijd dinsdag al op het programma staat.

De kans bestaat dus dat Michel Preud’homme gaat roteren, maar dat vindt Walter Meeuws geen goed idee.”Ik zou persoonlijk geen jongens gaan sparen. We zitten nog in het begin van het seizoen. Van echte vermoeidheid is er dus geen sprake. Ik zou gewoon de flow behouden. De ploeg staat goed en kan nog beter ingespeeld raken voor ze dinsdag tegen Ajax aantreedt”, aldus de ex-trainer in Het Nieuwsblad.

Ook Orlando Sa moet wat hem betreft dus blijven staan. “In de heenmatch was hij nog niet goed, maar met zijn komst deden de Rouches een uitstekende zaak. Op die plaats misten ze iemand. Emond kan prima fungeren als pinchhitter, daarbij ontwikkelt de jonge Djenepo zich goed. Standard was al sterk en ik zie ze dit seizoen voor de titel gaan. Tja, en die Champions League. Ik denk dat ze meer te zoeken hebben in de Europa League. Daar is de kans op succes groter.”

 

voetbalnieuw

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s