Vanheusden klopt op tafel bij Standard: “Ben er echt niet tevreden mee”


Foto: Vanheusden klopt op tafel bij Standard:
Foto: © PhotoNews

De nationale beloften zetten de voorbije week een grote stap richting het EK 2019 met zeges in Malta en Hongarije. Bondscoach Johan Walem koos in zijn basisploeg telkens voor Zinho Vanheusden als leider van de defensie. Nochtans komt de huurling van Inter Milaan bij Standard amper aan de bak.

Vanheusden had nochtans voor een huurbeurt gekozen met oog op meer speelminuten. Hij is dan ook niet zo gelukkig over de situatie. “Ik ben er niet echt tevreden mee. Elke speler die niet speelt, wil meer spelen. Daar ben ik geen uitzondering in. Ik ben wel blij met hoe het nu op de club gaat. Er is toch veel veranderd in vergelijking met vorig jaar. De trainer en zijn staf… het staat op punt”, klinkt het bij Het Belang van Limburg.

Langs de andere kant beseft Vanheusden ook dat de concurrentie in de Luikse verdediging niet min is. “Luyindama en Laifis zijn waarschijnlijk de twee beste centrale verdedigers in België. Niet makkelijk om daartegen op te boksen, maar het is zoals het is. Meer dan je best doen op training kun je niet doen. Als ik de kans krijg, is het aan mij om het te laten zien.”

voetbalnieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s