Wie is Hao Zhang, de Chinees die de rangen van Standard kwam versterken? “Enorm vertrouwen dat hij het gaat maken in Europa”


 

Ayub Masika over Hao Zhang die de beloften van Beijing Renhe inruilde voor die van Standard

Wie is Hao Zhang, de Chinees die de rangen van Standard kwam versterken? "Enorm vertrouwen dat hij het gaat maken in Europa"
Foto: © photonews

Eind vorige maand maakte Standard de komst van Hao Zhang bekend. Een opvallende move van de Rouches, in het kader van een samenwerking gericht op de opleiding van de jeugd in China. De 19-jarige middenvelder sloot intussen aan bij de beloften.

Standard plukte de 19-jarige Zhang weg bij Beijing Renhe, de club waar Ayub Masika actief is. Ook voor de ex-speler van Lierse en Genk is de aanvallende middenvelder nog een onbekende.

“Hao voetbalde bij de beloften van Beijing Renhe”, vertelt Masika bij Voetbalkrant.com. “Ik heb nooit de kans gehad om met hem op het oefenveld te staan. Van zijn type zaten er al zes jongens in de hoofdmacht.”

Dat Standard Zhang in huis haalde, verbaast Masika echter niet. “Bij Beijing Renhe werd er gesproken over zijn enorme potentieel. Hier op de club werd hij gezien als iemand die het gaat maken in Europa.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s