“Hoelang wil Preud’homme hier nog tegen vechten bij Standard?”


Vrijdag 21 september 2018 – 07:17

Standard ging donderdagavond kopje onder in het zuiden van Spanje. Het verloor met 5-1 van Sevilla en Michel Preud’homme gaf na het laatste fluitsignaal aan dat zijn ploeg nog niet klaar is voor zulke topwedstrijden.

Preud’homme doet zijn stinkende best om De Rouches naar een hoger niveau te tillen, maar dat lukt voorlopig maar niet. Stephan Keygnaert, chef voetbal bij Het Laatste Nieuws, vraagt zich af of de spelers van Standard wel een trainer als Preud’homme verdienen.

“Al die mannen van Standard lijken zó weggeplukt van het strand – op die manier voetbalden ze onder Sá Pinto. Vrijheid blijheid. Negen maanden miserie en zes weken toevallige hoogconjunctuur is daarvan het resultaat geweest”, aldus Keygnaert.

“Preud’homme is té verliefd op Standard

“Preud’homme probeert om uit elke speler 20% meer te halen, maar zijn die jongens bereid om hun schone leven daarvoor op te geven? Heren, verdienen jullie wel een trainer als Michel Preud’homme? De trainer kan een groter palmares voorleggen dan de verzamelde selectie.”

“Maar tegelijkertijd rijst de vraag hoelang Preud’homme wil vechten tegen zijn eigen ergernis. Hij is té veel verliefd op deze club – Michel Preud’homme is bereid om élke oplossing te overwegen opdat Standard succes zou kunnen boeken…”, besluit Keygnaert.

voetbal24

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s