‘Genk wil Standard pijn doen voor derde zomeraanwinst’


Foto: 'Genk wil Standard pijn doen voor derde zomeraanwinst'
Foto: © PhotoNews

Standard lijkt op weg om een grote slag te slaan op de transfermarkt. De Rouches zouden Sevilla de loef afsteken en een toptalent naar Luik halen. Onder meer dankzij een voormalige speler van wereldniveau.

Volgens DigiSport heeft de Spaanse club een bod van drie miljoen euro gedaan op Ianis Hagi, maar Viitorul weigerde dit. Vader Gheorghe Hagi, oud-speler van onder andere Real Madrid en FC Barcelona, was onlangs op Standard en daar maakten de Luikenaars bekend dat ze concrete interesse hebben. Hagi zou zijn zoon liever een tussenstap zien maken bij Standard – waar goede vriend Razvan Marin speelt – nadat hij eerder al flopte bij Fiorentina.

UPDATE 01/12

Standard leek dus quasi zeker van de komst van Hagi junior, maar dat is buiten een grote concurrent in eigen land gerekend. Zo meldt DigiSport dat ook KRC Genk concrete interesse toont in de 20-jarige middenvelder. Met oog op het vertrek van enkele sterkhouders na het seizoen haalden de Limburger vorig zomer al een aantal jonge spelers in huis om geleidelijk aan te laten doorstromen naar de eerste ploeg. Mogelijk ligt voor Hagi soortgelijk scenario klaar.

De Roemeen zou zelf alvast gecharmeerd zijn door het recente succes van Genk en het werk van Philippe Clement, die veel kansen geeft in jonge spelers. Indien deze informatie klopt, wacht dus een pittige strijd tussen de twee rivalen. Met Neto Borges en Casper De Norre zou Racing overigens al op punt staan om zijn eerste twee wintertransfers af te ronden.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s