OFFICIEEL: Standard neemt afscheid van overbodige aanvaller


Foto: OFFICIEEL: Standard neemt afscheid van overbodige aanvaller
Foto: © PhotoNews

Vorig seizoen kwam Standard erg sterk uit de winterstop na enkele geslaagde transfers zoals die van Mehdi Carcela. Deze winter zal het normaal gezien redelijk rustig blijven op de mercato, al hintte MPH wel op mogelijke vertrekkers. “Of er iets zal gebeuren tijdens de wintermercato? Als er niemand vertrekt, hebben we een mooi en evenwichtig team. Maar Standard moet soms spelers verkopen om het budget in evenwicht te houden”, aldus de trainer.

UPDATE 27/12

De eerste vertrekker kondigt zich nu al aan, al zal Preud’homme daar waarschijnlijk niet al te rouwig om zijn. Op Instagram geeft Carlinhos aan dat hij na Nieuwjaar een nieuwe uitdaging zal aangaan, al is het wel nog niet duidelijk naar welke ploeg de Braziliaan zou trekken. Bij Standard kwam de aanvaller in ieder geval amper nog aan de bak. Dit seizoen kwam hij tot dusver nog niet verder dan drie invalbeurten in alle competities.

UPDATE 28/12

Het vertrek van Carlinhos zou weleens heel snel een feit kunnen zijn, weet La Capitale. De terugkeer van de aanvaller naar zijn thuisland zou bijna rond zijn en vandaag nog zou de transfer zelfs helemaal afgerond kunnen worden. Het is wel uiteindelijk niet Fluminense, maar wel Guarani dat Standard van de Braziliaan zou verlossen. Het zou gaan om een uitleenbeurt tot het einde van het seizoen zonder aankoopoptie.

UPDATE 02/01

De transfer van Carlinhos is nu echt een feit. Guarani kondigt op zijn officiële kanalen de komst van de aanvaller aan.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s