‘Preud’homme mist woensdag op training twee spelers’


'Preud'homme mist woensdag op training twee spelers'

Dinsdagmiddag speelde Standard een oefenmatch. De Rouches won de oefenpot tegen het Duitse Mainz 05 met 3-2. Toch hielden ze bij Standard even hun hart vast. Orlando Sa viel immers geblesseerd uit, maar de schade valt mee.

In de eerste helft sloeg het noodlot al toe bij Sa. De aanvaller van Standard blesseerde zich aan zijn kuit en kon niet verder spelen. Gelukkig viel de blessure mee. Standard liet ondertussen weten dat Sa iets voelde aan zijn kuit, maar dat hij met de schrik vrij kwam. Van een zweepslag zou geen sprake geweest zijn.

Sa keerde afgelopen zomer terug naar Standard. In Luik werd veel van hem verwacht, maar dat kon de Portugees tot nu toe nog niet echt inlossen. In totaal kwam hij in dertien competitieduels tot amper vierhonderd speelminuten. Enkel in de 0-3 uitzege bij Lokeren wist Sa dit seizoen te scoren in de Jupiler Pro League.

Lees ookStandard zet scheve situatie recht en wint oefenpot tegen Mainz

Update 09/01, 13.30: Ondanks dat Standard dindag liet weten dat de blessure van Sa niet zo erg was, sloeg de Portugees de training van woensdagochtend over. Sa had nog altijd te veel last van zijn kuit. Ook Moussa Djenepo sloeg de groepstraining over. Het Laatste Nieuws laat weten dat de Malinees individueel trainde.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s