Standard heeft goud in handen: “Zie hem bij Europese topclub geraken”


Foto: Standard heeft goud in handen:
Foto: © PhotoNews

Standard kende een vrij wisselvallige eerste helft van het seizoen en dus wat Michel Preud’homme genoodzaakt om meermaals met zijn pionnen te schuiven. Zo besloot hij onder meer om Zinho Vanheusden volop zijn kans te geven en Kostanios Laifis naar links te schuiven. Een zet die uitstekend uitpakte.

De jonge Vanheusden ontpopte zich immers tot één van de revelaties van de voorbije maanden en is goed op weg om uit te groeien tot één van de betere verdedigers in onze competitie. Laifis, die wekelijks naast hem staat, ziet de Belgische belofte dan ook ver geraken. “Als hij zo verder blijft doen, zie ik hem bij een Europese topclub terechtkomen”, klinkt het bij Het Nieuwsblad.

Met Christian Luyindama heeft Standard nog een derde goede verdediger in zijn rangen. Maar Laifis ziet wel een groot verschil tussen de Congolees en Vanheusden. “Langs wie ik sta maakt voor mij niet zoveel uit, al is het verschil groot. Alle kopduels kan ik aan Christian laten, terwijl ik er met Zinho meer moet aangaan. Met die laatste is er wel meer communicatie.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s