Carcela niet op voor Gouden Schoen om bizarre reden


Foto: Carcela niet op voor Gouden Schoen om bizarre reden
Foto: © PhotoNews

Heel wat schoon volk woensdagavond in Puurs, waar de Gouden Schoen werd uitgereikt. Maar één man blonk vooral uit in afwezigheid. Zo tekende Mehdi Carcela niet present op de show en dat was niet naar de zin van zijn trainer Michel Preud’homme.

De Marokkaanse WK-ganger was nochtans één van de topfavorieten. Hij won ook de eerste stemronde en zou uiteindelijk tweede eindigen na eindwinnaar Hans Vanaken. Zijn aanwezigheid was dus zeker de bedoeling, toch was Carcela in geen velden of wegen te bespeuren. Uiteindelijk kwam presentator Maarten Breckx met een bizarre verklaring voor zijn afwezigheid: de smaakmaker van Standard was immers … in slaap gevallen.

Dat werd ook bevestigd door Preud’homme. Die moest de plaats van zijn speler innemen op het podium en kookte zichtbaar van woede. “We willen onze verontschuldigingen aanbieden. Hij had hier moeten zijn. Zo simpel is het. Het is een artiest. Hij heeft soms problemen met discipline, maar hij kan ook schitteren op het veld en dat is het belangrijkste”, reageerde MPH.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s