Ex-Rouche: “Met deze groep zal Standard er dicht bij zijn” & “Deze speler van Club Brugge is het type dat ze nog nodig hebben” 


 

Nico Claesen over zijn ex-club Standard: “Deze groep zal nog kort bij de titel komen”

Ex-Rouche: "Met deze groep zal Standard er dicht bij zijn" & "Deze speler van Club Brugge is het type dat ze nog nodig hebben"

De Rouches deden voor de winterstop een uitstekende zaak en hopen die reeks na de winterstop verder te zetten. Nico Claesen schat de titelkansen van zijn ex-ploeg in.

“Standard heeft een sterke ploeg, de start was alleen niet best. De kwaliteit zal aan het einde toch de bovenhand nemen”, zegt Nico Claesen bij Het Nieuwsblad over zijn ex-club (1985-86). De ex-Rouche heeft veel lof voor Mpoku, Carcela en Marin. Die laatste wordt volgens hem steeds belangrijker.

Spitsenprobleem

“Het bestuur besloot om de miljoenen voor Agbo, Marin, Luyindama en Mpoku te weigeren. Een goede zaak volgens mij. Ze moeten deze groep bij elkaar houden en dan denk ik dat ze heel veel kans maken om hoog te eindigen. Alles ligt zo dicht bij elkaar. Ze gaan nog heel kortbij komen.”

En zelf doet hij ook nog een suggestie voor een nieuwe diepe spits, want dat is wat ze volgens hem het hardst nodig hebben. “Als ik zo vrij mag zijn om iemand voor te stellen: Lois Openda van Club Brugge. Ex-Standard en ideaal om in te brengen als je 1-0 voorstaat om te counteren. Al moet die jongen zich ook met die rol willen verzoenen natuurlijk.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s