‘Standard wil flankaanvaller uit de handen van Anderlecht grissen’


Foto: 'Standard wil flankaanvaller uit de handen van Anderlecht grissen'
Foto: © PhotoNews

Na de terugkeer van Kara Mbodj, haalde RSC Anderlecht woensdag met Stefan Zulj ook een nieuwe spelmaker in huis. Maar daarmee zijn de Brusselaars nog lang niet klaar op de mercato. Vooral in de aanvalslinie wordt extra versterking verwacht en daarvoor worden verschillende pistes gevolgd.

Volgens Turkse media heeft Paars-Wit nu een bod gedaan van 3 miljoen euro op het Turkse talent Yunus Akgun. Die is momenteel actief bij Galatasaray, maar kon er nog niet helemaal doorbreken. Anderlecht is echter niet de enige club die achter de diensten van de flankaanvaller aanzit. Naar verluidt hebben ook Juventus, Benfica, Chelsea en Wolfsburg hem al gescout.

UPDATE 17/01

Verschillende Europese clubs hengelen dus naar de diensten van Akgun, maar de grootste concurrentie voor Anderlecht komt mogelijk uit eigen land. Volgens de bekende journalist Salim Manav zou ook Standard concreet in de markt zijn voor het Turkse talent. De Rouches zouden ook al een bod hebben uitgebracht, weliswaar van een miljoen minder dan RSCA.

Tot een doorbraak kwam het echter nog niet, Galatasaray zou immers een hogere transfervergoeding verlangen. Beide Belgische topclubs zouden wel nog in contact staan met de grootmacht uit Istanbul en geven dus niet zomaar op

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s