Makelaar spreekt klare taal over terugkeer Edmilson


Foto: Makelaar spreekt klare taal over terugkeer Edmilson
Foto: © PhotoNews

Junior Edmilson kende in de tweede helft van vorig seizoen misschien wel zijn beste periode ooit bij Standard. Die sterke prestaties wou hij dan ook verzilveren met een transfer. Maar in plaats van naar een grote competitie te trekken, koos de Brasilo Belg voor de oliedollars in Qatar.

Edmilson ging immers bij Al-Duhail aan de slag. En hoewel hij in alle luxe slapend rijk wordt, stelt zijn transfer sportief gezien niets voor. Een snelle terugkeer naar Europa is dan ook niet uitgesloten en volgens Het Nieuwsblad zijn er alvast drie Belgische (top)clubs die zijn situatie van dichtbij volgen: Standard, RSC Anderlecht en Royal Antwerp FC.

UPDATE 08u16

Indien de drie genoemde clubs effectief interesse hebben in Edmilson, zullen ze wellicht toch nog een tijdje geduld moeten hebben. Zo laat zijn makelaar Karim Rafiki weten dat er pas ten vroegste na het huidige seizoen gepraat kan worden. “Junior is erg gelukkig met zijn leven in Qatar en het niveau van zijn club. Op het einde van het seizoen bekijken we eventuele aanbiedingen, niet eerder”, klinkt het bij Sport/Voetbalmagazine.

Vooral Anderlecht lijkt pech te hebben. Door zijn Standard-verleden is een overgang naar Paars-Wit, dat toch al een hele poos interesse toont, erg onwaarschijnlijk. “Hij is daarvoor te zeer gelinkt aan Standard, kijk maar naar het onthaal dat hij van de fans kreeg op 22 december”, aldus Rafiki

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s