Ook Carcela geeft toe: “Zij zijn bijzonder sterk dit seizoen”


Foto: Ook Carcela geeft toe:
Foto: © PhotoNews

Mehdi Carcela blijft een uitstekende voetballer, alleen interesseert het spelletje op zich hem niet zo erg. Toch probeert hij de eigen competitie nog een beetje te volgen. En daarin blijft hij ambitieus met Standard, al steekt er dit seizoen toch een ploeg bovenuit volgens hem.

Zo hoopt de Marokkaanse international nog steeds om kampioen te spelen met de Rouches, al geeft hij toe dat KRC Genk er dit seizoen wel heel goed voorstaat. “Alles is mogelijk. Genk is erg sterk, daar bestaat geen twijfel over, maar de Play-Offs zullen de kaarten herschudden. We hebben vorig seizoen gezien dat dan alles nog kan gebeuren”, klonk het bij La Dernière Heure.

Maar als Standard nog wil strijden om de titel, zal het wel constanter voor de dag moeten komen dan in de eerste helft van het seizoen. “Het is ons inderdaad al overkomen dat we niet genoeg brachten in de wedstrijden tegen de kleinere ploegen. In die matchen moeten we onze motivatie echt zoeken. Maar ik denk dat dat menselijk is. We hebben niet dezelfde attitude voor een match tegen Sevilla als voor een kleine match”, aldus Carcela.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s