“Als we Anderlecht kloppen, dan halen we Play-Off I”


Foto:
Foto: © PhotoNews

 

Standard liet het zondag na een uitstekende zaak te doen in het klassement. De Rouches hadden een voorlopige tweede plaats binnen handbereik, maar gaven een 0-1-voorsprong uiteindelijk toch nog uit handen tegen tien spelers van Antwerp. En dus bestaat er nog steeds geen zekerheid over deelname aan Play-Off I.

Vooral omdat het programma van de Rouches erg zwaar oogt. Binnen twee weken wacht de verplaatsing naar leider KRC Genk, maar eerst komt aartsrivaal Anderlecht nog op bezoek. Sterkhouder Razvan Marin kijkt alvast uit naar die clash. “Iedereen weet dat dat een grote match zal worden, daar wacht men op. Maar we zullen ons goed moeten voorbereiden en hopelijk de volle buit pakken. Want als we Anderlecht kloppen, denk ik dat we zeker zijn van Play-Off I”, klonk het bij La Dernière Heure.

De Rouches zullen tegen Paars-Wit alvast opnieuw op Paul-José Mpoku kunnen rekenen, die terugkeert uit schorsing. Verder wordt het afwachten hoe de situatie van de geblesseerde Orlando Sa evolueert. De Portugees zat ook vrijdag niet in de selectie, waardoor Michel Preud’homme met Renaud Emond andermaal over slechts één spits beschikte. Sa geraakt mogelijk wel klaar voor Anderlecht, Obbi Oulare ligt sowieso nog enkele weken in de lappenmand.

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s