Voor- en nadeel door ref voor Antwerp: ‘Moest penalty krijgen, rood voor Borges’


Voor- en nadeel door ref voor Antwerp: 'Moest penalty krijgen, rood voor Borges'

 

Bij Antwerp was met niet te spreken over de wedstrijdleiding na het duel tegen Standard. Vooral het doelpunt van Standard zat The Great Old dwars. Dat begrijpt ex-scheidsrechter Serge Gumienny.

“De goal van Standard werd eerst afgevlagd voor buitenspel, daarna alsnog goedgekeurd”, legt de ex-ref uit in Het Belang van Limburg. “Bij Antwerp was daar onvrede over, omdat de verdedigers rekening hielden met het vlaggen.”

“Ik heb daar begrip voor, aangezien de lijnrechter dat niet moet doen in geval van twijfel. Als je de beelden bekijkt, is het zelfs onbegrijpelijk dat hij zijn vlag de lucht instak. Maar het is ook een fout van de verdedigers zelf. Ze moeten doorspelen. Het zal een les zijn voor de volgende week”, klinkt het.

Gumienny zag nog meer fouten. In het voor- en nadeel van Antwerp. “Verder was er nog een stevige tackle van Borges langs achter op Carcela. Ik kan nog enigszins begrijpen dat Smet die bestrafte met geel. Ik vond wel dat Antwerp een penalty moest krijgen voor de fout van Laifis op Bolingi”, oordeelt hij.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s