‘Jullie hebben niet het echte Standard gezien, we misten agressiviteit’


'Jullie hebben niet het echte Standard gezien, we misten agressiviteit'

Na een overwinning tegen RSC Anderlecht is Standard er niet in geslaagd om ook punten te sprokkelen tegen KRC Genk. Het ging met 2-0 onderuit in de Luminus Arena. Michel Preud’homme vond dat Genk die overwinning meer dan verdiende.

“We misten agressiviteit”, zegt Preud’homme bij Het Laatste Nieuws. “Jullie hebben niet het echte Standard gezien. Het was nochtans de bedoeling om druk te zetten, om op een bepaalde manier aan te vallen én te verdedigen. Maar het lukte niet. Net dat tikkeltje energie ontbrak om helemaal tot het uiterste te gaan, om hen écht pijn te doen. En als je dat niet hebt tegen dit Genk, ben je eraan voor de moeite.”

Preud’homme moest voor de wedstrijd ook sleutelen. Hij zit namelijk met drie spitsen die kampen met blessures. “We waren niet op ons sterkst. We hebben drie spitsen en ze zijn alle drie geblesseerd. Dus voilà… ”

“Genk heeft wel een spits en die scoort twee keer. We hebben nochtans naar oplossingen gezocht. Maar als je een puzzel wil maken en er ontbreken puzzelstukken – da’s moeilijk”, aldus Preud’homme.

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s