Terugkeer Oulare komt steeds dichterbij: “Dat hangt af van de komende weken”


Terugkeer Oulare komt steeds dichterbij: Dat hangt af van de komende weken

 

Obbi Oulare was maandag de centrale gast in HLN Vista!. De aanvaller van Standard Luik ligt al een tijdlang in de lappenmand met een scheenbeenbreuk, maar kan tijdens de Play-Offs misschien zijn comeback maken.

“Het was eerst en vooral een zeer pijnlijke affaire”, vertelt de huurling van Watford over zijn blessure. “Ik dacht dat ik bal kon hebben, maar de doelman raakte me vol en ik wist meteen dat het ernstig was. Ik had mijn been nog nooit eerder gebroken en die ‘krak’ hoorde ik ook. Mentaal was het ook een lastige zaak, de eerste twee weken moest ik gewoon platte rust nemen en dat word je snel beu. Ik heb veel krachttraining gedaan en intussen ben ik alweer aan het lopen.”

Zijn terugkeer op het veld komt dus steeds dichterbij. “Wanneer ik exact terug zal zijn? Dat hangt af van de komende weken. Ik hoop het begin van de play-offs te halen, maar ik besef ook dat dat moeilijk wordt. Of ik fysiek klaar zal zijn? Daar zal ik samen met onze fysio’s toch alles aan doen. Mijn revalidatie duurt iets langer dan aanvankelijk verwacht – we hebben ervoor gekozen om niet te opereren. En ik denk dat we het goed hebben aangepakt”, besluit Oulare.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s