DE BURGEMEEESTER HEEFT EEN VUILE STREEK GELAPT AAN STANDARD


b9718128909z.1_20190104180434_000+g27cn2hqi.3-0
De directie en de supporters van Standard waarderen het niet echt dat hun ploeg regelmatig op vrijdagavond moet spelen op het einde van de klassieke fase.
GEEN GELUK: tijdens de play-offs speelt de Luikse club vijf maal op vrijdagavond, waarvan vier op Sclessin. De burgemeester van Luik Willy Demeyer ligt ongetwijfeld aan de basis van deze situatie. Inderdaad, hij sprak zich uit over een beperking van de wedstrijden op zondag om zo de beveiligingskosten te verlagen. “Vanuit een logistiek oogpunt is een wedstrijd Standard-Anderlecht op vrijdagavond een beetje ingewikkelder qua beveiligingsprocedures, maar we spelen erop in”, zei Alexandre Grosjean, algemeen directeur van de Rouches.
“Werden de eisen van de burgemeester gehoord”? Je moet die vraag stellen aan degenen die de kalender opmaken, maar ik veronderstel dat hiermee rekening werd gehouden.
Op sportief vlak vormt het geen probleem om op vrijdagavond te spelen als je die wedstrijd wint. Het nadeel van de eerste wedstrijd tegen Antwerpen op vrijdag 29 maart is dat we onze internationals maar één of twee dagen vóór de wedstrijd recupereren.
footnews
vertaling brigitte blommaerts
Advertenties

2 reacties op “DE BURGEMEEESTER HEEFT EEN VUILE STREEK GELAPT AAN STANDARD

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s