Standard-voorzitter Venanzi over Anderlecht en het titeldebat


Bart SomersJordan HorwoodJohan Walckiersdoor Bart Somers, Jordan Horwood en Johan Walckiers vanuit Sclessin

Standard-voorzitter Venanzi over Anderlecht en het titeldebat
Foto: © photonews

De Luikse voorzitter zal niet ten volle kunnen genieten van de overwinning in de Clasico van vrijdagavond. Het was meer dan goed op het veld, maar er was maar een half uurtje vermaak.

“We zetten een 9 op 12 neer, maar ik wilde dat het duel 90 minuten had geduurd. 27.000 mensen kwamen voor een voetbalwedstrijd die er veelbelovend uitzag, en die heel goed verliep voor Standard. We zijn teleurgesteld dat het zo vroeg afgelopen was, voor onze fans en het voetbal in het algemeen”.

Helaas roept dit herinneringen op aan een zekere Charleroi – Standard. “We kennen het reglement, en we zijn er als club zelf het slachtoffer van geweest. Het is een betreurenswaardige situatie, maar de scheidsrechter van vanavond had gelijk om het reglement toe te passen.”

We zijn nog niet uitgesproken in het titeldebat

De voorzitter had desalniettemin wel van het op de mat gelegde spel genoten. “Onze intenties waren uitstekend, de wedstrijd was goed gestart, op de kans voor Bolasie na. We hadden een tactiek die hen in moeilijkheden bracht, uitgedokterd door Michel en Emilio en goed ten uitvoer gebracht door de spelers. Jammer dat we er niet mee door konden gaan. Ik hoop dat de spelers aanstaande vrijdag nog meer gemotiveerd zullen zijn (nvdr: tegen Genk).

Standard zet Anderlecht op tien punten en sluipt voorlopig dichter bij Genk en Brugge. “De ambitie blijft dezelfde, er staan nog steeds 2 ploegen voor ons. Ze staan er beter voor dan wij voor de titel, maar we zijn nog niet uitgesproken.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s