Standard-speler kondigt vertrek aan: “Er liggen al aanbiedingen op tafel”


Foto: Standard-speler kondigt vertrek aan:
Foto: © PhotoNews

Bij Standard lijkt er deze zomer veel volk te zullen vertrekken. Razvan Marin tekende al bij Ajax, terwijl ook jongens als Ochoa, Vanheusden, Carcela en Mpoku nog andere oorden zouden kunnen gaan opzoeken. Verder mogen of willen nog een aantal spelers vertrekken die niet in de plannen van Michel Preud’homme voorkomen.

Uche Agbo werd het voorbije seizoen al verhuurd aan Rayo Vallecano en is niet van plan om naar Luik terug te keren. “Ik wil absoluut in Spanje blijven”, verklaart hij in de Nigeriaanse media. “Er liggen al een paar aanbiedingen op tafel. Het is nu aan mijn makelaar om te beslissen waar ik volgend seizoen zal spelen. Ik heb nog een jaar contract bij Standard, maar dat kunnen andere ploegen afkopen.”

Agbo vindt dat hij beter in La Liga past. “Voetbal is er makkelijk, je moet niet achter de bal lopen. In Spanje wordt er over de grond gevoetbald en stuur je de bal waar je wil dat hij gaat. Daar gaat het veel meer over wat je kan met de bal en niet zozeer over constant achter de bal lopen. Het is veel minder fysiek dan andere competities.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s