‘Bayat zorgde al voor vier transfers bij Standard, vijfde weigert’


Foto: 'Bayat zorgde al voor vier transfers bij Standard, vijfde weigert'
Foto: © PhotoNews

Mogi Bayat is de nieuwe ‘sterke man’ bij Standard. Door het vertrek van Olivier Renard heeft de makelaar het sportieve beleid bijna helemaal in zijn handen…Bayat heeft na Anderlecht dus een nieuwe ‘partner’ gevonden.

Bayat loodste Nicolas Raskin en Obbi Oulare al naar Standard en volgens Sport/Voetbalmagazine dragen ook de transfers van Mergim Vojvoda en Selim Amallah zijn stempel. Er is nog een ‘Bayat-transfer’ op komst. “Amir Rrahmani heeft net als Vojvoda Adrian Aliaj als makelaar (ex-speler van Standard en La Louvière). Aliajs vennoot is niemand minder dan Yuri Selak, die zijn kantoren in het Groothertogdom Luxemburg deelt met de Frans-Iranese makelaar”, meldt het weekblad. Het Belang van Limburg weet wel dat Rrahmani het voorstel van Standard heeft geweigerd.

Bayat is zeer close met Bruno Venanzi. “De voorzitter lijkt trouwens een blind vertrouwen te hebben in de Franse Iraniër, die op de hoogte gesteld wordt van alle contracten en van alle aanbiedingen die op tafel belanden. Die situatie irriteert natuurlijk heel wat andere makelaars, die verbaasd zijn over zulke gunsten”, klinkt het.

Bayat kwam binnen op Standard dankzij Michel Preud’homme, waarvan hij de makelaar is. Benjamin Nicaise en Mbaye Leye, die beiden ook vele jaren met Bayat werkten, kregen de afgelopen weken dan ook niet toevallig belangrijke functies bij Standard.

voetbalnieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s