‘Tester’ Carcela, geblesseerde Sa en toernooi-gasten ontbreken op eerste training


'Tester' Carcela, geblesseerde Sa en toernooi-gasten ontbreken op eerste training

 

Donderdag is Standard begonnen aan de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Trainer Michel Preud’homme beschikte over (slechts) 22 spelers. Onder meer Mehdi Carcela ontbrak.

Op het einde van het seizoen was de relatie tussen Carcela, Preud’homme en Standard niet optimaal. Toch ontbrak Carcela niet met transferiritis. In het ziekenhuis legde de aanvallende middenvelder nog inspanningstesten af, weet Sportwereld.

Andere afwezigen waren onder meer Sacha Luchkevych, die op het punt staat Standard te verlaten, en Uche Agbo. Agbo verblijft momenteel nog in Nigeria na het overlijden van zijn moeder. Evangelos Patoulidis zit dan weer in de boeken. Hij studeert voor zijn examens.

Toernooien zorgen voor fordait
Orlando Sa ligt nog altijd in de lappenmand. Dan zijn er ook nog afwezigen door verschillende toernooien. Samuel Bastien en Alen Halilović doen mee aan het EK U21. Guillermo Ochoa is actief op de Gold Cup. De Afrika Cup houdt dan weer Paul-José Mpoku, Merveille Bope Bokadi en Collins Fai van de Luikse trainingsvelden.

Opvallande aanwezigen waren dan weer: Mërgim Vojvoda, Gojko Cimirot, Konstantinos Laifis en Timothy Galjé. Ook de Congolese testspeler Peter Mutumosi gaf het beste van zichzelf.

voetbalprimeur

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s