Standard tast opnieuw diep in de geldbuidel voor spits


Foto: Standard tast opnieuw diep in de geldbuidel voor spits
Foto: © PhotoNews

Felipe Avenatti is al een tijdje bij Standard, maar door een blessure kon hij zijn laatste testen niet afwerken. Daardoor liet de aankondiging van de transfer op zich wachten. Dat is nu achter de rug en Standard maakte zijn komst dan ook officieel bekend.

“Standard de Liège, Bologna FC en Felipe Avenatti zijn tot een overeenkomst gekomen: de Uruguayaanse aanvaller tekende bij onze club ! Felipe, geboren op 26 april 1993 (26 jaar) in Montevideo, werd vorig seizoen door Bologna FC uitgeleend aan KV Kortrijk en vond perfect zijn draai in de Jupiler Pro League (31 wedstrijden / 13 goals)”, maakte Standard bekend.

UPDATE 11/07

Na weken en zelfs maanden van geruchten ging gisteren eindelijk de kogel door de kerk: Felipe Avenatti is nu ook officieel een Rouche. En daarvoor heeft Standard diep in de buidel moeten tasten. Volgens Het Laatste Nieuws betaalde de club tussen 3,5 en 4 miljoen euro voor de Uruguayaanse aanvaller, die vorige week reeds de trainingen van Standard vervoegde. Met die aankoopprijs wordt Avenatti de vijfde duurste aankoop ooit voor Standard.

voetbalnieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s