Preud’homme zit met kopzorgen: “Onmogelijk door Europees voetbal”


Foto: Preud'homme zit met kopzorgen:
Foto: © PhotoNews

Bij Standard moest Michel Preud’homme deze zomer heel wat nieuwe spelers inpassen en dat verloopt niet altijd even vlot. De Rouches bleven woensdag in een oefenwedstrijd steken op een teleurstellend 3-3-gelijkspel tegen de Nederlandse tweedeklasser MVV. Vooral de manier waarop dat gebeurde, baart Preud’homme zorgen.

“Ik heb geprobeerd om het aantal speelminuten recht te trekken door sommigen een uur en anderen 30 minuten te laten spelen. Sommige spelers hadden nood aan meer speelminuten. Er vallen lessen te trekken uit deze match. We slikken op dit moment nog veel te makkelijk tegendoelpunten”, sakkert hij in La Dernière Heure.

Bovendien speelt de onzekerheid over het Europees ticket Standard nog parten. “We willen exact weten waarop we onze voorbereiding moeten afstemmen. Het is mogelijk dat we in augustus nog enkele oefenmatchen plannen. Er zijn spelers die nu nog terugkeren en nog geen wedstrijden met de ploeg gespeeld zullen hebben. Maar als er Europese matchen op het programma staan, wordt dat onmogelijk.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s