Standard op de vingers getikt: “Dat getuigt van weinig klasse”


Foto: Standard op de vingers getikt:
Foto: © PhotoNews

Standard haalde deze zomer een buslading nieuwe spelers en dat zorgde ervoor dat het met een zeer ruime kern achtergebleven is. Te ruim, want de Rouches hebben meer spelers dan ze kunnen inschrijven op de spelerslijst voor de Jupiler Pro League. Dat zorgde ervoor dat de voorbije dagen Sebastien Pocognoli, Luis Pedro Cavanda en Orlando Sa ontgoocheld achterbleven, want zij kunnen tot januari geen matchen spelen.

Het trio werd dan ook naar de B-kern verwezen en Standard krijgt een tik op de vingers voor de wijze waarop dat gebeurde. “Sommigen kregen slechts tien dagen voor het einde van de mercato te horen dat ze moesten vertrekken, anders zouden ze het shirt van Standard de komende maanden niet kunnen dragen. Niemand dacht dat hij effectief in die situatie zou belanden, maar dat is nu de harde waarheid”, schrijft La Dernière Heure.

“De manier waarop ze opzijgeschoven zijn, getuigt toch een beetje van een gebrek aan klasse vanwege de Luikse club, zeker voor een trouwe dienaar als Sebastien Pocognoli. Hij was enkele maanden geleden nog aanvoerder en heeft altijd zijn shirt nat gemaakt voor de club waar hij opgeleid is. Met Goreux, Gillet en Mpoku vormde hij het kwartet anciens dat het DNA van Standard bewaakte. Maar de voetbalwereld kan soms wreed zijn.”

voetbalnieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s