Goalgetters Bastien en Lestienne getuigen na belangrijke zege: “Voor hen die me in moeilijke momenten zijn blijven steunen”


Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Oostende
Goalgetters Bastien en Lestienne getuigen na belangrijke zege: "Voor hen die me in moeilijke momenten zijn blijven steunen"
Foto: © photonews

Maxime Lestienne en Samuel Bastien waren de drijvende krachten achter de 1-4 overwinning van Standard in en tegen Oostende. De goalgetters getuigen.

Samuel Bastien ging na zijn doelpunt meteen vieren met de supporters van Standard aan de andere kant van het stadion: “Het was voor een vriend van me die me overal volgt. Ik draag het doelpunt aan hem en de supporters van Standard op.”

“Ze tonen veel emotie, daar doe ik het voor. De drie punten zijn natuurlijk het belangrijkste, al is scoren zeker leuk”, gaf de goalgetter van dienst aan. “Ik heb vorig jaar moeilijke momenten gekend en dus is dit doelpunt ook voor hen die belangrijk zijn geweest in die momenten, alsook mijn ouders.”

Bevrijdend doelpunt

Ook Maxime Lestienne deed van zich spreken met twee doelpunten: “Geen idee waarom de VAR nog werd bevraagd bij dat eerste doelpunt. Bij mijn tweede had ik gezien dat de keeper wat uit zijn doel stond en dus probeerde ik de bal rond hem te trappen.”

“Dat is me ook gelukt en het was bovendien ook een belangrijk doelpunt, want de 1-3 heeft ons helemaal bevrijd. Tot dan kon het nog keren, maar door de 1-3 hebben we ook nog de 1-4 kunnen maken. Ik ben tevreden van onze tweede helft.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s