Oostende ootmoedig in de nederlaag, Michel Preud’homme blij dat werkpunt opgepikt is: “Niet zoals tegen STVV of Anderlecht”


Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Oostende
Oostende ootmoedig in de nederlaag, Michel Preud'homme blij dat werkpunt opgepikt is: "Niet zoals tegen STVV of Anderlecht"
Foto: © photonews

KV Oostende had niet het ‘geluk’ dat STVV en Anderlecht wel hadden tegen Standard en ging zo met de billen bloot in de tweede helft. Michel Preud’homme was tevreden met de lessen die werden getrokken.

“We groeiden in de wedstrijd, maar na het uur gaven we een vermoeide indruk. De score is wat zwaar, maar Standard verdiende de overwinning gewoon. Ze waren beter dan ons”, was Kare Ingebrigtsen eerlijk na de 1-4 pandoering tegen Standard.

Impact

Michel Preud’homme was dan weer tevreden dat de Rouches deze keer wél hun kansen wisten af te maken in de tweede helft: “Tegen STVV hebben we veel kansen gehad, ook in Anderlecht hebben we kansen gehad, maar nu hebben we ze ook afgewerkt.”

“Er is meer dan domineren of balbezit hebben, je moet ook een impact hebben. Die hebben we nu laten zien. Dit is hoopgevend voor de komende weken”, aldus de oefenmeester van Standard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s