Pocognoli reageert op terugkeer in de A-kern: “Blij om ploegmaats weer te zien”


Pocognoli reageert op terugkeer in de A-kern: Blij om ploegmaats weer te zien

Michel Preud’homme heeft Sébastien Pocognoli terug in de armen gesloten, nadat de ervaren pion naar de B-kern was verwezen. Dat schrijft La Dernière Heure dinsdag.

Standard stond open voor een afscheid in de zomer, maar vond geen oplossing voor de 32-jarige linksback. Aangezien Preud’homme bijna veertig spelers tot zijn beschikking had, kreeg Pocognoli te horen dat er in de A-kern geen plaats meer voor het was. Luis Pedro Cavanda en Orlando Sa kregen na het sluiten van de transferperiode dezelfde boodschap.

Volgens La Dernière Heure is Pocognoli permanent terug overgeheveld naar de eerste selectie. Cavanda en Sa blijven nog wel achter. Overigens hoeft Pocognoli niet direct op speelkansen te rekenen. Bij de koploper moet hij nog altijd Nicolas Gavory en Senna Miangue voor zich dulden in de pikorde.

Exit?
Het valt af te wachten hoe zijn status de komende maanden evolueert. Mogelijk dreigt er voor hem in januari alsnog een gratis vertrek. En dat terwijl Pocognoli dacht zijn carrière aan de boorden van de Maas te beëindigen.

Update 19.00: Pocognoli heeft via Twitter gereageerd op de terugkeer in de A-kern. “Ik ben erg blij dat ik mijn teamgenoten vanmorgen weer kon zien en de collectieve training kon hervatten”, schrijft de 13-voudig Rode Duivel. Pocognoli wenst overigens niet in te gaan op de reden van zijn verbanning.

voetbalprimeur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s