Emond en Oularé over hun belangrijke assists


Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Sclessin
Emond en Oularé over hun belangrijke assists
Foto: © photonews

De aanvallers van de Rouches waren belangrijk voor het team tegen Frankfurt, al scoorden ze zelf niet. Zinho Vanheusden en Maxime Lestienne konden profiteren van twee knappe deviaties met het hoofd.

Het was na een corner dat Standard de score kon openen. De Duitsers lieten twee weken geleden zien dat ze solide waren in de lucht, maar lieten zich donderdag toch ringeloren door Standard en de knappe deviatie van Emond aan de eerste paal. Zinho Vanheusden kon ervan profiteren. “Hier hebben we op getraind”, reageerde Emond na afloop van de partij.

“Ik moest naar de eerste zone lopen en de bal op het juiste moment toucheren. Ik ben enorm blij dat we hieruit konden scoren.”

Ook invaller Obbi Oularé, die in de slotfase inviel, was onmiddellijk van waarde. Hij vocht enkele felbevochten luchtduels uit. En hij zette met een knappe deviatie met het hoofd Lestienne op weg naar de winning goal diep in blessuretijd.

“Dat zijn mijn kwaliteiten. Voor ik sprong, nam ik de tijd om te kijken waar Maxime liep. Ik zag dat de verdedigers hem niet echt in de gaten hielden. Ik kon de bal controleren, want ik was alleen. Maar ik besloot om de bal te deviëren en Maxime rondde het knap af”, aldus de ex-speler van onder andere Club Brugge.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s