Geen ereronde voor de Rouches: “We waren het niet eens met het publiek”


Jordan Horwood

 

Geen ereronde voor de Rouches: "We waren het niet eens met het publiek"
Foto: © photonews

Standard slaagde er nog maar eens in om in de slotfase de wedstrijd te doen kantelen. Veel reden tot euforie was er echter niet zondagavond. De spelers besloten geen ereronde te doen, omdat het publiek de ploeg uitfloot tijdens de tweede helft.

De Standard-supporters bleven gefrustreerd achter na de gelijkmaker van Cercle. Met nog een kwartier op de klok klonk er veelvuldig gefluit vanuit het publiek. Het antwoord van de spelers na afloop van de wedstrijd? Geen ereronde en meteen naar binnen na een speech van Mpoku in de middencirkel.

“De supporters moeten begrijpen dat het niet altijd vanzelf gaat”, geeft Collins Fai aan. “Je mag nooit de hoop verliezen, we zullen er altijd vol voor gaan tot het einde. Het is niet de eerste keer dat we winnen in het slot van de match, maar ook dat is voetbal.”

“Sowieso vind ik dat gefluit geen goede zaak. Ik kan begrijpen dat er na de match gefloten kan worden na een tegenvallend resultaat. Maar tijdens de match vind ik dat heel delicaat, ik snapte trouwens ook niet waarom”, aldus publiekslieveling Arnaud Bodart.

Felipe Avenatti legde de criticasters het zwijgen op met het bevrijdende doelpunt diep in blessuretijd. “De supporters scandeerden zijn naam na afloop van de partij, terwijl er her en der gefloot weerklonk toen hij inviel”, besluit de Standard-goalie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s