Bericht van de PHK 03/12/2019


Deze maandag 2 december hebben we vernomen dat de directie van de club ons en de UI96 verbiedt om naar 2 verplaatsingen te gaan + 1 met uitstel ten gevolge van ons gedrag in Guimares. We hebben acte genomen van deze sanctie maar we zijn niet akkoord met de manier waarop het ons wordt opgelegd.
Er is echt een gebrek aan respect van de directie tegenover de animatie groepen die de meest fervente en trouwe supporters zijn van de club..
* verbod voor de verplaatsing op maandag terwijl de wedstrijd doorgaat op zondag van dezelfde week, de bussen zijn reeds geboekt en onze leden hebben alles al geregeld om naar de verplaatsing te gaan.
* zeer weinig communicatie met de verantwoordelijke van de groep vóór het verschijnen van het bericht op de officiële site en in de pers (geen mail of vraag voor een ontmoeting met het kantoor van de groep).
* het bericht van de club spreekt over uitstel waarvan we de voorwaarden niet eens kennen.
Ten gevolge van deze elementen nam de PHK de volgende beslissingen om haar ontevredenheid te uiten.aan de directie van Standard luik met betrekking tot hun manier van sanctioneren, hun slechte communicatie en hun openhartigheid.
1) er zal niet gezongen worden tijdens de 2 thuiswedstrijden (Rebecq en Arsenal). Inderdaad, als de club zich wil beroven van onze steun voor 2 uitwedstrijden dan hebben ze waarschijnlijk onze aanmoedigingen niet nodig voor de thuiswedstrijden.
2) de voorziene tifo’s voor Standard-Arsenal en Standard-Anderlecht zullen geannuleerd worden.
Ondanks de stilte zal onze steun en passie voor ons blazoen onfeilbaar zijn zoals al méér dan 15 jaar het geval is.
PUBLIK HYSTERIK KAOS 2004
Geen fotobeschrijving beschikbaar.
vertaling : brigitte blommaerts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s