BERICHT VAN UI96 — 3/12/2019


Standard heeft de beslissing genomen om ons te verbieden naar de twee volgende uitwedstrijden te gaan, ten gevolge van de incidenten in Guimares.
We nemen acte van deze beslissing maar betreuren deze sanctie die we overdreven vinden. We betreuren eveneens de manier waarop deze sancties ons werden medegedeeld, te weten, zonder enige mogelijke communicatie en met de methoden die lijken op deze van een vorige voorzitter die veel kritiek kreeg…
Zelfs als sommige incidenten niet noodzakelijkerwijs gebeurd zijn door de gesanctioneerde groepen (een dertig tal afgebroken/beschadigde zitjes), zullen wij de UI96, het aanvaarden en zullen wij onze kleuren trouw blijven met een niet aflatende steun !
Daarbij, alhoewel we bovenaan in het klassement staan dit seizoen, merken wij dat het publiek steeds veeleisender geworden is, veelzijdiger naar onze spelers toe en dat de hel van Sclessin minder en minder aanwezig is.
In de laatste thuiswedstrijd begonnen sommige supporters hun eigen team uit te fluiten tijdens de wedstrijd toen het voor ons slechter begon uit te draaien (zeker een aantal supporters die de club waarschijnlijk probeert aan te trekken voor de bizness/marketing). Kortom, het is onaanvaardbaar !!!!!
Wij aanvaarden zo een reactie niet en in deze context begrijpen wij de beslissing van de spelers na de wedstrijd tegen Cercle Brugge.
Laten we twee dingen onthouden:
– een wedstrijd duurt 90 minuten
– onze plicht is om voor onze kleuren te supporteren vanaf de eerste tot de laatste minuut !
Houd jullie gefluit weg van Sclessin, wat de score ook mag zijn, de arbitrage, de weersomstandigheden of alle excuses die gebruikt worden om dit goed te praten, deze zijn onaanvaardbaar !!!
Afspraak vanaf deze woensdag tegen Rebecq voor de beker van België om onze kleuren tot de volgende ronde met vurigheid te dragen !
Ultras Inferno 1996 vurigheid en trouw
vertaling : brigitte blommearts

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s