Arnaud Bodart was opnieuw op de afspraak: “Ik hoop dat hij nu vertrokken is”


Jordan Horwood
Jordan Horwood vanuit Sclessin

Bodart encore au rendez-vous : “Il est peut-être en train de franchir un nouveau cap”Arnaud Bodart was opnieuw op de afspraak: “Ik hoop dat hij nu vertrokken is”

Arnaud Bodart was opnieuw op de afspraak: "Ik hoop dat hij nu vertrokken is"
Foto: © photonews

De jonge doelman blijft belangrijk voor Standard. Zelfs wanneer zijn ploeg het moeilijk heeft, staat hij er. Een verbazingwekkende maturiteit voor een eerste jaar als prof.

Wie werd opnieuw verkozen tot man van de match tegen Rebecq in de beker? Arnaud Bodart. Al voor de derde keer op rij. Zelfs tegen Rebecq was hij de Rouche die het meest in het oog sprong. Zijn coach, specialist inzake keepers, apprecieert zijn standvastigheid.

“Bodart doet in het begin van de tweede helft een belangrijke redding met zijn voeten. Het was een heel moeilijke bal om in te schatten, maar hij heeft het uitstekend gedaan. De laatste wedstrijden hebben we hem echt zien groeien”, laat Michel Preud’homme weten.

“Het idee na zijn debuut was dat hij zich zou tonen. Volgens de buitenwereld waren er nog steeds verbeterpunten. Ik hoop dat hij momenteel zich definitief zal gaan laten zien. We zien dat hij zijn kansen grijpt en bijdragen levert voor het team.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s