Moeskroen ontvangt Standard, Le Canonnier ligt Luikenaars niet


Dante Bellon
Moeskroen ontvangt Standard, Le Canonnier ligt Luikenaars niet
Foto: © photonews

Zondagmiddag onvangt Moeskroen op Le Canonnier Standard. Voor de Rouches alles behalve een makkelijke verplaatsing, dat bewees het verleden.

De supporters van Standard denken tot op de dag van vandaag nog steeds aan zware nederlaag van vijf jaar geleden. In augustus 2014 werd het maar liefst 5-2 voor -toen nog- Mouscron-Peruwelz. Via De Camargo werd het 0-1, maar zowel Abdoulaye Diaby en Anice Badri scoorde twee doelpunten waardoor Standard een fors verlies leed.

Maar dan kwam er toch een licht schijnen in oktober 2017. Het is tot nog toe de enige overwinning voor de Luikenaars in zes confrontaties op Le Canonnier. Toen won Standard met 1-3, enkel Amallah, die nu voor Standard speelt, scoorde voor Moeskroen. Het laatste treffen eindigde op 0-0.

De laatste vijf jaren zorgden dus voor een negatieve balans voor Standard in Moeskroen. De Luikenaars haalden slechts vijf op achttien. Moeskroen verloor slechts één van de vijf laatste wedstrijden in de Jupiler Pro League. Op het veld van Club Brugge verloor Excel met 1-0.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s